retur.....

Idag var det min tur att hjälpa pappa :-) det  känns bra! Var uppe tidigt och röstade, åkte sen till pappa och mamma och hjälpte dem att plocka ut alla deras sängkläder, dynor och segel m.m. ur båten. Hela min bil var full av saker och den är stor när alla säten är borttagna. Tror att pappa kände sig rätt nöjd när vi var klara. Hade han åkt med sin vardagsbil hade han fått åka flera turer, nu klarade vi allt på en tur.

Var sen i Barkaby outlet och skulle handla kläder, gick och tittade men hittade inget. Budget varning....spara pengar.....fönster och butikshopping. Skulle sen åka och hälsa på en nära vän men det blev inte så.......det blev flera mil i bilen. Åkte och åkte.

Sen ringde en kompis R och han fick mig på gladare tankar. Måste säga att kompisar är bra att ha....Vem fan överlever livet utan kamarter ????? Inte jag iaf.....

Har nu druckit två glas Rosé och det känns som jag ska gå och ¨nanna¨kudden. En ny dag i morgon och halv åtta ska jag vara på gymmet.

Tyvärrr blir det inga bilder nu.....ska köpa en hårddisk så jag kan tanka över bilder....min dator är full på bilder....det gåt inte in en ända......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0