Söndag 26 september

Lördagen var det städning och träning, löptränade och lyckades springa en mil utan att stanna. Kändes riktigt bra. Konditionen är på väg tillbaka i min gamla kropp......:-)

Söndagen skulle själen få ro, skulle bli Corvetterunda och bara njuta av det fina höstvädret och Andreas ( systersonen) skulle komma och hälsa på. Hämtade honom vid pendeltåget i Hemfosa halv tio på morgonen.



Andreas och jag var inne på Statoil och handla lite inför vår cruising.



Vi tog bilen in till Sveavägen för att kolla vackra motorcyklar bland annat. Cruisade först runt på stan innan vi hittade en parkeringsplats. Hade åkt Essingeleden in till Lindhagensplan, Norr Mälarstrand och förbi Lasse. Han var där för bilen var parkerad utanför, slog en signal för att kolla läget. Träffades en stund på Norr Mälarstrand för att prata....jag, Lasse och Andreas.



Parkerade på Frejg. och vad händer då ?????? Jo, medan jag är och betalar p-avgiften så går bildörren i baklås och där inne ligger plånbok, jacka och BILNYCKLAR........faaaaaaan  vad glad( på tvärtomspråket) jag blev då! Som tur är det som så att det fanns ett par extra bilnycklar hemma så riddaren på motorcyckel kom in med de så att jag fick jacka, plånbok och NYCKLAR. Sen gick vi och kollade in........motorcycklar.





Eftersom det var lunchdags så blev det stamstället.....



Körde sen hem Andreas till hans flickvän i Huddinge och tog sen bilen på en liten tur till i det vackra höstvädret. Hade tänkt hälsa på en kompis i Huddinge eftersom jag var i närheten, men han var i ishallen. Körde vidare hemåt och skulle handla lite i Vårsta, då ringer en annan kompis som är i Strömsholm och pratar bort lite tid. Sitter på parkeringen i Vårsta och pratar då en gul Corvette backar upp bredvid, avslutar samtalet för att prata bort lite tid med Micke. Medan vi står där och pratar kommer en Corvette till, det var Robin en kille som köpt sin bil i år, och han var väldigt nöjd med bilen och sommaren.

När de åkt och jag ska gå in och handla så kommer en annan Micke och hans Monika och det blir prat igen. Sen blir det handling,..........trodde jag ja! Medan jag plockar in varorna i bilen kommer Robin med hund och flickvän förbi. De kommer fram för att de tror jag har fått problem med bilen eftersom jag fortfarande är kvar. Vi pratar bort ytterligare tid och när jag väl lämnar p-rutan har jag tillbringat två timmar på en p-plats i Vårsta. Helt sjukt , men MYCKET TREVLIGT. Hem och koppla av lite......med vadå? Gissa ? Ja, de flesta vet nog vad.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0