Just nu!!!!



Tittar nästan alltid mot stjärnorna.......gjorde det för mig själv när jag kom hem nu efter en hård arbetskväll på jobbet. Roddat runt massa föräldrar i olika sysslor. Snickrat, målat, röjt sly, sågat ner träd, byggt altan m.m. Var hemma klockan nio och himlen är alldeles full av stjärnor. Vilken stjärna vill då lysa över mig???? Jo, den lilla stjärnan SVART, nu har jag druckit rosévin och firat för mig själv. Skål vad jag gillar min bil, tjugofem år var det visst det var idag. Bara slitit och jobbat, vill fortfarande ha rosa champagne. Men inget här inte.....får nog ta mig till Kallfors med sovsäck för där finns det goda vänner som har det mesta. Bland annat finns det oftast champagne och de är då inte snåla på att bjuda.

Har pratat med Janne Skräcken, han är toppen. Han ska visst köra sin Corvette i bänken i morgon. Kul att se hur många hästar han har under huven. Ja, nog är det fler än vad många andra har iaf.

Roffe undrade om Svarten skulle ha transport .....klart den ska men när??? Delarna från USA var inte med i denna sändning så de ligger väl någon stans och bara dammar för jag vill ha dem nu.

Bra, Mats att du firar åt mig på Kreta, bjud Anette på en oxå, så hoppas jag att vi ses sen när ni kommer hem.

Nu tar jag mig en JÄGER.....skål...... och då kom Maria precis hem. Vad gör du mamma. Jag firar att jag köpte Svarten för tjugofem år sen svarar jag henne. Fy fan vad coolt till svar. Grattis då råh!!!!

Alkohol har en viss förmåga att göra att man klömmer visst och kommer ihåg annat. Känns riktigt bra nu, och jag som ska vara på gymmet och träna i morgon klockan halv åtta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0