05.04 - 00.23

Vaknade klockan 05.04 igår och gjorde mig klar inför besiktningen och träff med klubben.

Besiktigade Corvetten klockan sju och det gick bra, men med vinterjobb även på den grå.



Var tidigt uppe i Rosersbeg. Var och handlade frukost på Ica i Upplandsväsby. Stog och väntade på att de skulle öppna klockan åtta. Körde sen ut mot Rosersberg där Örnen fixat jättebra klubbparkering för alla medlemmar.











Glada kompisar !!!!!!!!!!!!

















Vi packade en Guy´s Corvette full med saker som vi ska ha till nästa helg då det är träff på Vallentuna flygfält. Vem har sagt att det inte går att få in allt i bilen ??? Det beror på hur man packar. Kan man ta av taket har man fler lösningar på hur man kan packa mot taket på.............

När vi avslutat Rosersbeg så var det dags att bege sig hemåt. Vid Norrull började köerna ut på essingeleden, kö över Tranebergsbron och essingeleden/södertäljeleden. Tog av mot Nynäsvägen, kö i tunneln mellan Årsta och Nynäsvägen. Kunde inte låta bli att kolla in träffen vid Vegabaren inna jag styrde hemåt. Pratade med barnen och de skulle åka och bada så jag fick lite tid över innan grillningen. Parkerade min bil en bra bit bort från träffen och gick upp till Vegabaren. Där var det fullt drag !!!!

Så mycket folk och bil, dessutom en stark kontrast till Rosersbeg.



















Efter dubbla bilträffar kom jag hem till tvätt och matlagning. Barnen var hemma och vi hade en trevlig kväll ihop. Satt och skrattade åt deras roligheter. Snart åker Maria till Norge och jag funderar på att skaffa Facebook så att jag kan snacka med henne och få föja henne i Norge. Jag är dock skraj att jag ska bli fast vid datorn och uppdatera mig mot fler än min älskade dotter.

Idag ska jag göra mina jobb för klubben klara och maila iväg så fort som möjligt. Det blr en datordag och med det väder som råder är det inga problem. Tur hade vi med vädret igår då solen sken och vi hade över tjugofem grader och det var som en sommardag. Idag är det mer som en höstdag.

Ha en bar söndag, jag ska ta det lugnt och göramina jobb.

Kommentarer
Postat av: Peter

Och när ska du ta hand om dej själv ????????????

2011-08-28 @ 20:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0