Heldag i garaget...........

Igår blev det en heldag i garaget, regnet öste ner och vi drog igång både värmen och projektet med att borra för klammer i rutramen för fönsterlisten. Sen hade vi mycket arbete med att passa in takluckorna till rutramen. Jag fick otroligt bra hjälp av pappa och Tobbe. Jag tror att jag mest sprang runt och tog fram delar från olika påsar och lådor från dess att vi plockade isär bilen. Varje skruv och del har sin låda och påse, någon typ av sortering av det hela har jag ju iaf.

 Jag tog hand om ett litet paket, vad finns där tror ni ???

- Jo ! ett litet nytt värmeelement. Gjorde iordning allt igår lördag, för värmepaketet som vi ska montera dit idag söndag.



Tobbe och pappa tog på sig arbetet med att borra hålen i rutramen. Jag var nog mest orolig att det skulle bli fel. Det var vilda diskussioner medan arbetet utfördes. Dessutom tog de fram sågen och började såga i ramen. Snickaren !!!!!





Sen ska alla små bitar passas in med takluckor och rutram. Det gäller att man gör rätt så det blir tätt :-)



Mamma var också med ut igår så det blev lunchfika i garaget vid ett. Kaffe, smörgås och hembakat från frysen. Jag lyckades att göra vissa arbeten med klubben i garaget under dagen också. Några samtal till både Jerka, Örnen och Åke.



Fikarast...........




Ny packningssats till värmepaketet...........



Pappa är så otroligt duktig, han har ett visst tänk om hur allt ska vara och hur det ska vara. Allt för att olika metaller och annat inte ska vara oroliga mot varandra.



Lunchbordet blev under eftermiddagen ett groggbord där vissa satt och njöt och vi hade det riktigt trevligt i garagets varma famn. Vid sjutiden blev det kräftskiva inne i huset. Då kom Maria, Sofia och Matilda hem.



 Snickaren satte upp brandvarnare, men han är lite orolig för att den ska gå igång då jag startar just mina bilar. Vet inte riktigt varför ?? Kan det ha med katalysatorn att göra ?? Mina bilar luktar ju iaf gott !!!!!

I natt när jag hade gått och lagt mig kom Linus hem från Göteborg med sin nya bil, så det ska bli spännande att gå ut på gården och se vad han har hittat för något.

Idag söndag har vi nog mer sol ute, men jag ska så fort som möjligt ta mig ut i garaget så som det ser ut där. Ser ut som vi har haft fest där !!! Saker överallt. Igår satte jag fast det sista muttrarna som jag hade kvar till bakdelen, det fungerade toppenbra - Mitt revben har nog läkt nu, för det gick hur bra som helst att ligga under bilen och fixa det. Sist jag jobbade med bakdelen så hade jag skadat revbenet på bilbanerace i Askersund och det gick inte så bra att ligga under bilen och mecka. Nu går det mesta som BÄST !!!

Har pratat med så många nu om mitt val så jag tror att jag ska tacka JA. Bara jag kan bidra med något............tror att jag kan lära mig mycket och så har jag så många bar vänner runt mig !

Kommentarer
Postat av: Jerka

Tobbe måste ligga på +++ nu

Han är ju med på flera bilder :-)

Hare

2011-08-21 @ 20:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0