Korvette-träff i Lissma

Igår var det Korvette-träff i Lissma :-)



Jag var Där !!!!!!!!!!



..............och Mats var där !!!



Det var som så att Mats och jag hade sällskap till Lissma denna tisdag. Han stog startklar mellan sina grindstolpar när jag kom körandes och vi gjorde sällskap sen till Lissma.

Fick dessutom provsitta en Rod som ser rätt tuff ut ! Skulle vilja både få åka en tur och provköra en sån. Skulle vara en upplevelse det med !! Nu har jag provsuttit och den var helt Okey !!!



Utsikt över denna härliga tisdagskväll i Huddinge.



Så läcker !!!!!!




Min lille GRÅ !!!!









Ha, ha ........där står någon bakom trädet som jag känner !!!




Alla tog inte bilen till Lissma............



Träffade Uffe som kom i skinnställ och inte sin bil. Han hade kastat både gips och kryckor. Härligt att se.









Hade en fantastisk tisdag, hela dagen. Vaknade kvart över fem. Låg kvar i sängen och googlade på nya lekar som jag vill leka med barnen på jobbet. Sen tog jag en fika och bloggade vid köksbordet. När klockan var 06.55 blev jag så otroligt sugen på att löpträna. Tog en halvmil löpning, sen duschen och kläder på. Kom fem  minuter sen till jobbet, men det var det värt. Hade lekar på förmiddagen och sen drott. Efter lunch spelade vi boll och sen var det möte på eftermiddagen. Efter jobbet var det full fart hem och byte till Corvetten och sen till Lissma. Träffade så många vänner och det var så många Corvetter där. Hur roligt som helst. Full fart hem, glömde att tanka så nu hoppas jag att bilen kommer till bensinmacken utan bensinstopp!!! Jag har långt till bensinmacken, hela en och en halv mil.

Nu är klockan sex och jag har snart bloggat klart. Ska ta mig en löparrunda idag också innan jag börjar arbeta. Sen ska jag ha utomhuspedagogik med barnen idag. Vi ska gå till skogen och arbeta................mys !!!!!!

Kommentarer
Postat av: Ann

Du borde bli Fotograf i stället för Pedagog

Kram

2011-08-26 @ 19:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0