Högsta växeln i.............

Igår var det full fart, så att man inte han tänka på allt och stressen sred sig i magen. Stress, stress, stress. Så var det igår mot lördagen då allt var lugnt. Uppe tidigt och svarade på massa mail på klubbmailen. Kollade resa till Lund m.m. Budade på nätet utan resultat och sen var det full fart till Tumba och handla klammer, tanka bilen och handla middagsmat. Mamma och papppa kom lagom ut till lunch då jag serverade ¨Tomtegröt¨.

Pappa hade med sig mina delar till sätena, reparationssats för att spänna klädseln snyggt i stoppningen. Mamma kom med lite annat godis, inte godis till bilen utan till MIG !!!!



Pappa hade med sig ett nytt expansionkärl som vi monterade dit. Fyllde upp hela kylarsystemet med ny glykol. Men varför glömde jag köpa ett nytt lock till kärlet?? Så här kan det ju inte se ut !!!



Medan vi höll på med kylarsystemet så fixade mamma lite fika i garaget. Hon bjöd på nybakade lussebullar och nybryggt kaffe.





Jag lyckades slipa ner den jävla förbannade kanten som förstört min bil och mig också. Billackeraren har lagt på för mycket spackel och lack så att när jag körde upp lysen gick en stor kantbit av lacken runt lyset. Hur jävla glad är man på en skala från ett till tio då??????????????? Han ska försöka fixa detta. Kanten på lyset bara slet upp en stor bit av lacken...............



Trång som fan och lackendrog i hörnan. Har funderat länge hur i helvete man ska kunna slipa ner den här kanten. Väldigt trångt och ont om plats. Har haft lysena bort en gång och vet vilket helvete det är att få dit dem snyggt. Hittade en fil som var lika stor som en nagelfil och tokslipade med små rörelser i det trånga utrymme man hade till godo med halvt nerfällda lysen.



Nu är kanten slipad. Den är nästan borta så nu blir det till lackeraren att fixa till lacken. Annars får jag sätta ett klistermärke där så som Linnea har på sin bil hihihi.

Nästan hela familjen var i garaget igår.......





Lite framsteg varje dag.............nu sitter insatsen runt lyktorna på plats.



Sen kom Sofia och Linus på middag. Fick en present av Sofia..........



Jag älskar marsipangrisar.

Igår kväll han jag prata med både Jerka och Roffe i luren. Ikväll är det möte i klubblokalen. Ska planera nsta års aktiviteter i Mälardalen. Ha en bra måndag......

Just det jag ska besiktiga bilen.....min älskade Transport klockan halv tio. Tror inte den går igenom idag..........men vi får se!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0