Inte godkänd!!!



Var igår förmiddag och besiktigade min lilla ¨vardagspärla¨. Tyvärr gick den inte genom bilprovningen utan anmärkning. Fick en killa som var pedantnoga, han ställde in mina framlysen så de stog rätt och kollade alla säkerhetsbälten. Bra jobbat! Inte alla som kollar alla sju så att de fungerar. Han var på allt!!!! Det hela slutade med ombesiktning. Jag hade för dåliga bromsrör på båda sidorna.

Drog till verkstaden och pratade bort en stund. Killarna där har en otroligt sjukt bra humor. Blev glad på en gång efter en nervärderande besiktning(besiktningskillen gjorde sitt jobb bra, så det så)

Fick ett nytt namn ..........det passar mig bra!!!

Transporten ska jag lämna in till killarna på Lucia så ska de byta bromsrören och sen ska jag göra en ombesiktning. Sen kan jag vara lycklig ett år till. Ska besiktiga Toyotan på fredag............har snart klippkort på bilprovningen!

Jobbade heldag, sen tog jag bilen på planeringsmöte i klubblokalen med kontaktpersonerna för Mälardalen. Så otroligt härligt att bara få ratta in Transporten mot Stockholm och njuta av körningen. Trängas lite här och där, byta fil, känna pulsen!!!! Skulle sen parkera på en enkelriktad gata på den vänstra sidan samtidigt som jag pratade med Roffe i mobilen.....................det gick åt helvete. Det är så mycket svårare att parkera långskepps på vänstra sidan mot högra sidan av gatan. Fick köra fram en bit och ta en parkeringslucka på den högra sidan......det gick klockrent!!!

Körde hem i den mörka natten och var hemma för sent gällande mitt sovschema. Låg i min underbara säng klockan halv elva.

Har sovit som en drottnong i natt och vaknade klockan fem. Har svarat på mail och betalat in räkningar nu på morgonen. Gjort lite planeringsarbeten och druckit lite te. Nu ska jag starta kaffemaskinen och brygga mig en mugg kaffe.

I kväll har jag möte på jobbet, måste jobba över. Sen ska jag hem och bara slappa!!!! Tror jag !!!

Tror jag kan känna lite glädje idag..............snön är på väg. Jag saknar den !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0