Stockholm city

Tog pendeln till Stockholm City.......ingen cruising nu, det var då det!
Sommaren 2011.......

 

Idag tjugoåttonde december

 Tog ¨tårtan¨Toyotan till pendeln, där fick den stå idag. Tåget var självklart försenat............kommunala färdmedel ????Vem orkar ha det så här varje dag?  Klart vart det som så att Maria och jag hade gymnastik på perrongen tills tåget kom. Vi höll oss iaf varma :-) Hoppihopp! Spindeln höll sig också varm, han klättra upp och ner på sin spindeltråd........... Sen kom pendeltåget och i VH kom Sofia och Matilda ombord på tåget. Vi hade julklappsutdelning på tåget, lovar att det Tyska paret i sätet bredvid kollad in oss. Där  satt vi bland julklappspapper och snören. Kom sen äntligen in till Stockholm central. Mötte mamma och pappa inne i Gallerian, hamnade på G-star där Andreas provade jeans. Sen provade Matilda och Maria jeans och sen lurade de på mig att prova ett par jeans också. Så snygga!! De fick följa med hem!!

Sen sprang vi runt på reor och fyllde på lagret av det mesta i klädväg. Sen blev det lunch på NK, kollade  äntligen in deras skyltfönster. Julfint!!!



 Julgranen inne på NK, julbelysning vid Sergel  och vid centralen  Tog ett glas vin på krogen med mamma och pappa, ett glas blev faktiskt två glas.....småmysigt! Sen åkte vi hem.

Nyåret är på väg....fina blommor finns att köpa på NK.



Idag har jag migrän, ska göra noll = ingenting. Ska kolla mailen från Jerka, han ska visst ha hittat det jag söker. Kan inte själv!!!(som barnen säger)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0