Vad händer ????

Vad händer ibland???

Är jag sjuk???

Glömde totalt att blogga igår, öppnade inte ens datorn på hela dagen. Jo jag startade upp den gamla datorn på kontoret som har externa högtalare kopplade till sig för att lyssna på Spotify. Var uppe tidigt igår och målade om i ett rum. Fick lova att måla tre gånger vilket tog nästan hela dagen. Målade fönsterbräden i köket..........undrar vad Rickard säger? Han är målare-hjälp! Städade ur en garderob, nej två igår. Lyckades kasta en svart sopsäck med kläder och lite annat. Fredagkvällen var det räkor och vin............bakade lussebullar samtidigt som var klara till åtta på fredagskvällen. Sen fick jag tokryck och städade toaletten halv nio en fredagkväll. Jag är nog inte normal.

Idag ska nog pappa komma ut  och vi ska mecka lite i garaget.

Pratade med Janne igår och det blev en hel del Corvetteprat som vanligt. Så otroligt roligt att han har köpt sig en Corvette, min gamla kompis!!!



Hans lilla pärla...................



Min lilla pärla.........................

Pappa har hämtat ut mina reservdelar hos Håkan, så jag får dem idag....................sååååååååååå jävla bääääääääääääst!

Livet leker, men tiden räcker inte till.

Vill träffa mina vänner................



Skulle vilja ha det bra och bara vara lyxhustru!!!!
Träna, äta lunch med vänner, mecka bil och göra mig och världen runt mig fin och full av olika trevliga saker.

Nu ska jag koka kaffe och kolla mail, blocket och surfa runt lite på nätet innan jag ska dra igång med söndagens arbeten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0