Askersund fredagen den 22 juli

Tidigt fredag morgon packade man bilen med kläder och lilla ¨mini¨Corvetten för att kunna köra bilbana på kvällen. Nu tyckte mina kamrater att det var doping att ha med egen Corvette(bil) till bilbanetävlingen så jag lät den stå kvar på rummet! Men käder, regnkäder, dryck och priser var iaf packade och vid åtta lämnade vi gården för det var samling klockan nio för gemensam resa mer mot Askersund.



På Statoil tankade jag bilen fullt och lyckades därmed få ett till grogg-glas med lilla Smurfen på. Kollade kopplingsoljan så den var påfylld, lite läckage någon stans.



Samling Shell/McDonald i Botkyrka. Där passade en del på att tanka ;-)


Samling med kort info om helgen samt vår resväg. Alla fick en vägbeskrivning och efter att kramats och hälsat på alla så begav vi oss av på vår lilla helg-resa!



Efter kisspauser, glasspauser och tankpauser så var vi i Askersund. Här tog uffe mot oss och visade oss var vi kunde parkera  våra bilar på gräsmattan bakom hotellet. Där skulle bilarna få stå säkert och kanske få vara ifred från allt festande på lördagkvällen. Lördag kväll = cruising på stan



Vi var en C1:a, två C2.or, tre C3:or, en C4:a några C5:or, en C6:a och en GrandSport. Härligt .........vi representerar alla årsmodeller denna helgen. Några av oss har nämligen sina gamla Oldiesar under reparation och då tar man den andra Corvetten. Så är det ! De flesta med en gammal Corvette har en nyare Corvette också !

Älskar rumpor på Corvetter och även på killar.............




Här har vi parkerat våra bilar på baksidan av parkeringen :-)



I hamnen ligger båtarna vid Vätterns strand. Här köpte vi en båt en gång i tiden, en Saltö 31 som tyvärr såldes i år.



Alla var hungriga efter dagens tur till Askersund och hamnade på restaurang vid hamnen precis på andra sidan bron vid hotellet......



De som äter piller köper bara dricka........så är det !



En av mina favorit Corvette-kompisar.........så vacker !!



Att vara populär och kunnig kan göra att man får ställa sig åt sidan och jobba ett par minuter även om man har semester. Utan Leffe stannar många bio-salonger, och det skulle vara en katastrof för de som laddat med läsk, popcorn och sin favoritpartner för en helkväll !!!



Var nere på området för att kolla parkeringen inför morgondagens Car&Bike meet. Här ska vi fylla gräsmattan med en massa Corvetter.



Tillbaka på hotellet blev det förfest i vår svit och sen middag, något gott till sommarbuffén ska det ju också vara. Här kommer lilla mamma !!!!




Sen var det bil-tävling en trappa upp. Så roligt att få tävla i bilbanerace. Jag var i team med Bosse och Hasse. Kvällen slutade dock med ett brutet revben..............vet inte hur det gick till ??????



Vi var fyra lag/team som körde mot varandra i sexton heat. Tyvärr avbröts tävlingarna tidigare för att vi var så på G.





Sen var det dags för lite mingel ute och i baren............och sen blev det sängen. Undernatten kom ett riktigt regn och åskoväder in över Askersund. Vaknade klockan tre med migrän och smärta i revbenet, sov tre timmar under natten för att möta lördag morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0