garaget.....7-22

Första semesterdagen 2011, så HÄRLIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!! Var i garaget hela dagen för att arbeta med min älskade bil. Äntligen prioriterad tid för detta projekt, så skönt. Skulle om jag kunde ta tjänstledigt från mitt yrke och bara gör sådant som jag vill göra. Nu har jag semester och gör bara sådant som jag vill gör.............mår som en prinsessa. Var uppe klockan sex första semesterdagen och kände glädje i hela kroppen, äntligen ledighet. Skulle montera ett klistermärke på min Transport och då står min ÄLSKADE pappa där på garageuppfarten, redo för att supporta och hjälpa mig med Svarten. Jag som hade te på gång i köket fick sällskap av pappa vid köksbordet och inte datorn och bloggande som jag brukar börja morgonen med.



Idag skulle vi riva ut värmepaketet som läcker glykolvatten in i coupén på mattorna. Det skulle visa sig vara ett ganska knöligt lite projekt som tog tid på sig fram till lunch.



Hade två skruvar som trilskades med mig, och som jag inte fick bort på mittkonsolen. Det var inte bara jag som hade jobb med dessa, pappa fick också lite problem med dem. Men efter att slagit på tändningen och lagt i en växel kunde vi få bort konsolen runt växelspaken och sen få bort panelbitarna runt instrumenten. Då gick det lättare  :-)



Hela detta värmepaket ska bort och rivas, något läcker i det. Det visade sig ha läckt en längre tid. Ingen vacker syn när vi öppnade fläktpaketet. Pappa ska ta med sig det till Håkan på Corvette Sweden i Sundbyberg och se vad som ska beställas så vi kan arbeta vidare med det sen.



Hallonremmar, lakritsremmar och kolaremmareller var det Disneys nya film ¨Trassel¨vi skulle se :-)



Hur glad som helst efter att fått bort slangar och värmepaketet, trots en slang som gick läck och gav mig en härlig glykol-dusch. Blöt som bara den, inga salta bad här inte. Jag som brukar vara i Sandhamn denna tid för att kolla in starten inför Gotland Runt, men iår blir det bilen som prioriteras.....så är det bara ;-)



Läckert läckande ;-)




Monterade bort stolarna för ny klädsel är beställt, tog bort de gamla säkerhetsbältena som visade sig att ha loggan VOLVO, nu blir det nya svarta säkerhetsbälten från Corvette central. Här jag snyggat till den vänstra kåpaan som skyddar säkerhetsbältet under stolen......snyggt ska det bli. allt !!!!!!



Efter lunch och en dusch så gick pappa och jag på arbetet att måtta för listerna till rutramen. ett arbete som tog tid med att mäta, mäta , mäta. Vi tejpade för att veta var vi ska borra någon stans.



En tejpbit vid varje klips !!! Tänka sig att vanlig maskeringstejp kan hjälpa till så mycket. Att underlätta arbetet för sen ska det borras nya hål.



Här har jag tagit hjälp av vanligt måttband för att få mitten och kunna centrera fönsterlisten.



Så här ser min bil ut Nu........helt riven i molekyler och ändå känner jag mig glad och nöjd. Jag är verkligen lycklig övermin bil. Den har jag som sagt varit kär i en längre tid......tjugosex år. Det är ett långt äktenskap...............jag är BILSEXUELL



Värmepaketet är borta........mattorna får duga, de ser rätt fina ut och så luktar de MIN BIL. Så som bilen har luktat i alla tider.....underbart. Alla dyra parfymer släng dem i soporna, min bil doftra godast. Ska kanske ta med mig lite doft i en burk och bege mig till parfymdisken på NK för att få en flaska parfym. Egentligen så finns det en doft till jag gillar, det är doften på mitt bilschampoo. Den skulle jag verkligen vilja ha som parfym. Undra om man kan duscha och tvätta sig själv med bilschampoo ????????

Ha en bra dag..........nu ska jag ut och löpträna, sen handla fika tills pappa kommer ut, sen blir det garaget och visd sol blir det Lissma till kvällen. Semester !!!!!!!



Gullig lapp av en tonåring hittade jag inomhus !!!!

Kommentarer
Postat av: Johnny

Hej på dig!



Sökte på Corvette och hamnade här på så vis.



Vad kul med en tjej som är lika biltokig som en själv! Då FINNS ni ändå alltså! Haha. ;) Bilar har alltid varit min största passion i livet också, ända sen jag var en liten grabb! :) Men då hade man ju de bara i form av små modeller, tyvärr...;)



Måste bara få säga att det är en sån kvinna som du jag verkligen önskar att jag fick möta en dag. Någon som OCKSÅ har bensin i blodet! ;)Och sen såg jag lite längre ned att du använder STRINGTROSOR också! Då blev jag ännu mer faschinerad, haha...;)Jag har alltid gillat kvinnor som använder string också. Jag tycker det är så sexigt. Och vilken dröm att få se dig i ett par, måste jag bara säga...Du skulle i alla fall få göra vad du vill med mig. ;)



Ska du till Power meet i Västerås i helgen? Såg något om Sandhamn och jag hade också tänkt åka dit i sommar.



Mvh Johnny.



2011-07-06 @ 03:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0