Godkänt.......



Igår mitt på dagen kom mamma och pappa ut för att titta på Svarten. Pappa godkände arbetet som lackeraren gjort. Han tyckte bilen var otroligt svart och fin. Att det sitter någon dammnoppa i lacken ska fixas till när den stått ett tag. Det ska billackeraren ta tag i. Lacken ska nu härda i tre månader innan man kan göra lackbehandling och det innebär i det stora hela någon gång under sensommaren. Att börja plocka dit emblem, ruta och borra för fönsterlist i rutramen kommer att ske utomhus när värmen kommer i maj/juni. Det blir att täcka in henne och sen vara försiktig med lacken- vi skojjade om att vi kommer få använda vita bomullshandskar när vi ska börja jobba med henne.

Längtan är iaf stor att få kunna köra omkring och bara njuta av denna vackra bil.

Det belv en heldag igår med mamsi och pappsi, Sofia och hennes kille. Vi åt våfflor och fikade sen var det planering av sommaren och vilka träffar vi ska boka in oss på. Många är självklara för min del. Vill få med mig pappa på lite nya upptåg. Det ska bli mer bil än båt för de i sommar iaf.

På onsdag är det avslutning i klubblokalen för onsdagsträffar. Nu anser klubben att det är vår och man får fixa träffar själv ute på stan med sin bil och med klubbkamrater........helt rätt!!!!



Men vad hände i natt ?????? Det har ju kommit mer SNÖ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0