Vår......eller er ???



Nu är det VÅR :-)  Ja vår årstid som vi har just nu heter VÅR och inte ER. Varför inte oss eller Ni ?? Detta kallas ordbajseri ;-)

Igår satt jag i solen och det gjorde jag i lördags också. Måste bara stressa av och ta det lugnt. Bilen ligger på IS, det är vinter fortfarande i garaget. Jag gör inget där, det borde vara sommar i garaget och jag borde stressade runt där bland alla bildelar. Men så är det inte och jag mår ändå bra utav det, ingen spa-tid i garaget på hela helgen. Att inte tillbringa någon tid alls på en helg med min Stingray. Är jag sjuk???????? Nä, jag mår bra och bilen och lacken ska bara få vila, likaså allt annat. Jag ska ta tag i vissa bitar denna vecka. Maila lite foton till företag och få lite prisuppgifter.

Ska fixa en bra radio till bilen och kolla med lite högtalar, hur jag kan plasera dem utan att de stör det lilla utrymme som finns i bilen. Där behöver luckorna ligga om det skulle bli regn när jag är ute och åker. Vi har ju ändå Svensk sommar som det brukar heta, det  innehåller sol och ibland regn.

Var och grattade mamma igår. Idag ska jag till gymmet, ska vara där klockan åtta och köra hårt.
Tisdag är det tjejkväll i Tumba
Onsdag är det klubblokalen
Torsdag är det kurs
Fredag är det träning
Lördag är det träning och garaget
Söndag ......

Ja, en vecka går fort......måste numera få in minst tre träningspass i veckan och den här vecka är det lite knappt med tid. men jag får trycka in det i slutet av veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0