Pjäxan i pannrummet..........

Pjäxan i pannrummet var det nästan hela dagen igår. Vaknade tidigt, kaffe och bloggande som vanligt.Sen ringde telefonen och det var dags för stressmoment ett. Ringa och lösa små detaljer, tiden rinner iväg fort då!
 
Körde ut Corvetten i en kylig söndagsmorgon................fullt med insekter på fronten från senaste turen med henne fram och tillbaka till Jönköping.
 
 
Dessutom ingen bensin i tanken!..............och kylig morgon!
 
 
 
På väg mot Statoil för att tanka kom själklar det där jävla regnet!
 
 
.....och en trafikolycka med kö, tiden tickar och det är samling i Botkyrka med avfärd prick kvart över nio. Hur ska detta gå?
 
 
 
Helt plötsligt är bussen bärjad och bilarna släpps fram. Jag hoppar Statoil och satsar på Shell där vi ska samlas. Då är jag iaf i tid! Kör upp bilen bredvid Mats som också behöver bensin. Ingen får bensin pga datafel!!!! Kör vidare till Södertälje för att vara där i tid och åka vidare klockan kvart i tio. Som tur är ska vi möta upp en medlem på Statoil123, och det passar ju utmärkt. Jag kan tanka i lugn och ro!
 
Sen en otroligt härlig tur till Strängnäs på gamla fina vägar.  Sen kom vi till Strängnäs med alla sina rondeller och gammelbilar som behöver tankas. Vi kom självklart tio minuter för sent till Arsenalen. Men de som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Det blir en guidad tur runt bland pansarvagnar och fordon i museet och en lunch som inte passar min smak.............men smaken är som baken - delad!
 
 
Tänk att köra med denna ratt ! Svårt ? Annorlunda ?
 
 
Sen pjäxan i pannrummet och fullt ös hem till telefonmötet. En kvart sen till mötet, men så är det i mitt liv! Den obligatoriska kvarten. Jag hade ringt C-G och berättat att jag var sen hem. Men att jag skulle koppla upp mig så fort jag kunde.
 
Pratade sen med Lasse och det kändes riktigt bra Vilken kanonbra Örn vi har i Mälardalen! Sen blev det prat med Janne och sen Jerka. Sen vart det nästan kväller................stog och tvättade bilar mellan sex och halv åtta! Då var solen på väg ner....................njutabart..........livskvalité !
 
 
Idag är det måndag........en ny vecka och massor att göra...........tandläkaren, besiktiga bilen, läkarbesök och fredag med Cruising i Stockholm. Hoppas på sol och fint höstväder på fredag.
 
Ha en bra vecka! Nu ska jag börja träna, tror min förkylning är över.....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0