Lördag i december..........

Lördag i december..........vaknade tidigt för att röja lite i köket. Morgonfika och bloggande. Helt slut eftersom veckan har varit ganska intensiv, intensiv och rolig. Hade faktiskt en ganska lugn och skön morgon. Sen bestämde vi att vi skulle åka och titta på Marias lägenhet. Hamnade på Ica och just denna dag så var Morberg där och jag bara måste ha en signerad bok av honom. Fick stå i kö en hel del, var liksom inte ensam.
 
 
 
efter att boken var signerad drog vi vidare till Sofias lägenhet föra att kolla in den. Hon hade lite frågor om kakelfogar, golv, lås och ventilation. Satt i hennes lägenhet och bara mös en stund, hon har så mysigt. Somnade till lite i hennes soffa.
 
Hem till fika och besök av mamma och pappa. Hamnade i garaget och gjorde det som skulle göras där. Laddare på. Bilbatterierna måste underhållsladdas!
 
 
Sen fixade pappa och jag kort, sen var maten klar och det blev lite rödvin och Så mycket bättre innan de reste hem i sin bil............en mysig kväll med mamma och pappa..Hänga i soffan....en lördagkväll.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0