Fredagen den 15e november

Hamnade í Göteborg som mässvärdinna för ett större företag och föra att visa deras nya modell av Corvette. Var på mässan i tid för att göra en rekond på Corvetten innan VIP-visningen på kvällen. Det här kom som en belöning till mig - så otroligt roligt att få följa med ner till Göteborg för att stå och polera bil och prata med intresserade personer.
 
Det var tänkt att bilen skulle stå här! Hur snyggt är det?? Den röda bilen mot den väggen! Fy farao! Vi fick en ny plats och dessutom godkände vi inte golvet så de fick fixa fram mattor och mässpersonal som byggde upp ett lite exklusivare golv för oss än det betonggolv de tyckte vi skulle ha!  
 
 
 
Vi vart rätt nöjda.....men inte helt ut. Fick några fula bord och stolar till vår monter som vi tackade nej till. Men tidigt lördag morgon kom Affe med fina bord och stolar som vi fick låna av honom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
Tro inte att jag är kär i C7an (för det är jag) och karameller (hela munnen full).......
 
 
Eftersom vi fick en ny mässplats så blev det en tom plats vid den bruna väggen. Mässvärden kom och frågade om jag inte kunde fixa en bil dit? Klart jag kan ! Va? Klart jag kan? Han blev lite imponerad och tyckte det var toppen, för efter ett samtal till rätt man så hade vi en fin Corvette på väg in till mässan. Jag fick ett stort tack för mitt arbete............
 
Efter lite middag på hotellet somnade man ovaggad och drömde om C7an..........
 
 
Julpyntat på hotellet. Vi bodde tvärs över gatan från mässan på Clarion hotell 11.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0