Renoveringar......

Renoveringar....................är så jävla dyrt! Igår var det tredje gången denna månad som jag besökte tandläkaren. Nu är jag uppe i 3.400:- och dyra bensinpengar. Har tio mil till min tandläkare, hmmmmmmmmmmmm det blir 30 mil X 20:- =6..         orkar inte tänka så. Vadfan det är väl bara till att betala och se glad ut, tandvärk är ju inte roligt. Men att det ska vara så dyrt att renovera är inte klokt. Renovera bilar, renovera tänder, renovera kök eller badrum - allt kostar sååååååå mycket pengar. Nu är de slut på kontot denna månad. Har väl 2000:- kvar till den 25e, vad tror du om den? Inte roligt, får väl låna............
 
Drog kvart över sex igår morse och var hos tandläkaren 07.40............kö i hela Stockholm, Södertäljevägen - Essingeleden - Solna - japp ! Överallt.............men inte hemma på landet. Vi har inte ens rödlysen här ute ;-)
 
 
Jobbade och körde på som vanligt trots min eländiga förkylning. Fick dessutom jobba över och kom hem sent till Tobbes middag. Bara att sätta sig vid bordet och njuta av lite god middag.
 
Nu finns bara mässan i mitt huvud...........ska dit ikväll och hjälpa till att fixa med vår monter. Började igår kväll med att packa montrar och packa in ett oljefat i bilen. Nu på morgonen ska jag packa in resten............
 
 
Satt och kollade in bilderna på nya C7an som kommit till Stockholm. Så häftigt ! Tänka sig att man ska få se den på mässan i helgen.....................en röd!
 
 
Åhhhhhhhhhhh vad jag längtar..............

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0