Söndag 04.28

Söndag morgon vaknade jag 04.28 efter att sovit som en prinsessa hela natten. Drömde mig faktiskt bort ett tag, drömmar är häftiga. Jag drömmer och hela tiden, och det finns bilar med mig hela tiden.....jag har ett projekt, en dröm!
 
Efter att legat i sängen en halvtimme och lyssnat på Spotify så gick jag upp och startade datorn, kaffemaskinen och tände lite ljus, då var klockan fem :-)
 

Efter jobb och mail på datorn blev det löpträning. Körde halvmilen och tog en Xtra-sväng på 2 km, ville inte sluta springa det är helt underbart ute. Solen, blå himmel och minus två grader.
 
 
Efter löpning så åkte vi och handlade, passade på att prova lyckan........men nitlott!
 

Köpte de första julstjärnorna.............till stugan.
 
 
Satt och surfade runt på nätet och hemsidan. Hittade ett reportage som handlade om Göteborg och mässan från förra helgen. Längtar tillbaka till mässan och alla Corvettevänner jag träffade i Göteborg. Är dessutom förtjust och helt KÄR i nya Corvetten...............älskar C7an..........
 
 
Den här helgen har varit så tråkig att träden slår rot i mig............
 
 
 Hoppas veckan och nästa helg kan ge mig mer inspiration och glädje till livet. Tror redan jag kanske hittat på något...............dessutom måste det vara gratis. Nu måste jag spara pengar denna månad..........julen är på väg.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0