Trimmar......

Trimmar kroppen ännu utomhus. Var ute och löptränade klockan sex i minusgrader. Mössan var på och vantar och lånkalsonger och Xtra tröja. Men fint var det!
 
 
Fick sen stressa genom duschen för att komma i tid till jobbet.....och vad hände?????? Jag blev ett troll......
 
 
Fick sen skrapa bilen innan avfärd..............
 
 
Hade en toppendag på jobbet, Var ute hela förmiddagen och det var så mysigt. Kylan nöp mig i baken.........hihi. Sen gick jag in och pysslade med barnen, vi gjord ett höstträd.
 
 
När jag kom så körde jag Maria till Sorunda för hon skulle på middag. Kom hem och det var så fint ute så jag tog mig en löpträning till. Körde halvmilen igen, så fiiiiiiiiiiiiiiiiint ute! Kom hem eldade i öppna spisen och tog mig ett bad. Låg i badkaret och läste, pratade med Sofia som körde en Power-walk.
 
 
 
Vilken underbar torsdag jag fick uppleva! Somnade som en stock med mobilen i handen, vaknade halv nio av att den ringde och att jag fick gå ut i kylan och hämta henne.
 
Det jag missade igår var en inbjudan till fiskgryta hemma hos en Corvette-vän, hade han ringt tjugo minuter tidigare så hade jag dragit dit. När vi hördes på mobilen var jag ute på min löparrunda. 
 
Nu ska jag till tandläkaren Solna, sen lite jobb och sen blir det Sveavägen.
 
hoppas vi ses ikväll!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0