Onsdag

Öppnade på jobbet, bra dag på jobbet. Har varit lärare hela förmiddagen och hade toppen-bra lektioner. Så otroligt välplanerade och strukturerade och målinriktade. Är nöjd med mig själv.



Klockan fyra drog jag till Kungens Kurva, hade planering via mobilen med en Corvette-kompis. Det händer lite just nu.....

Mötte Lars på hotellet och vi åt middag ihop innan vi hämtade pappa och åkte vidare till klubb-lokalen. Åt Thaigryta och salladsbuffé och det var så otroligt gott .


Åkte och hämta pappa, sen till Sumpan. Hämtade massa saker i förrådet som ska ut till distrikten. Packade hela Lasses bil full. Snackade med Corvette-vänner och kollade in snygg-jobb.....

Tillbaka till Kungens kurva, packa om sakerna till min bil. Hem, packa ur bilen och hopp i säng. Somnade lite för sent men mår bra efter en bra dag . Tänker ännu på middagen som var så god. Ibland kan man få smaker som verkligen passar gomen, och det gjorde det igår. Nästan lika god som Marias Thaigryta. 

Har lite svårt att tänka att det redan är helg snart igen. Tiden går så fort när man har roliga saker och träning på gång. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0